Om Padel Univers

Padelunivers er officiel distributør for mærkerne Siux Padel, Vairo, Orygen, WingPadel, Eclypse og Dry Grip i Danmark. Siux Padel dækker over både udstyr som bat, bolde, overgrips, tøj m.m. og baner.

Historie

Siux blev grundlagt i 2012 som et meget ambitiøst projekt og allerede fra starten sponsorerede man flere store padelstjerner. I 2013 startede man med at få produceret egne bat i Spanien og i 2014 havde man over 20 forskellige modeller. Målet var at lave bat af høj kvalitet rettet mod forskellige spillertyper. I 2015 begynder salget internationalt og virksomheden vokser meget hurtigt og samtidig udvikles flere bat og der kommer flere sponsorerede spillere på Siux-holdet.

Derefter er der kommet produktion af bolde, tøj og andet udstyr til padel. I 2015 begynder salget internationalt og virksomheden vokser meget hurtigt og samtidig udvikles flere bat og der kommer flere sponsorerede spillere på Siux-holdet. Derefter er der kommet produktion af bolde, tøj og andet udstyr til padel. I 2019 begyndte Siux med salg og distribution i Skandinavien og i 2021 satset på at komme stærkt ind på det danske marked med en lokal distributør.