Køb af Padelbaner

Hvis du gerne vil have opført en padelbane til din klub, center eller bare dit private hjem, kan vi helt sikkert hjælpe. Vi tilbyder Single- og doublebaner, samt double panoramabaner.

Vi sender gerne et tilbud på en eller flere baner, så skriv eller ring til os og vi sender et uforpligtende tilbud.

Der er nogle parametre som skal vælges i forhold til banen.

Banestruktur

Skal du bruge single eller doublebane og skal doublebanen være en panoramabane. Panoramabanen har ingen stolper i endevæggen, så den er mere til tilskuervenlig. Den almindelige doublebane har stolper ved hver sektion af glasset og det samme gælder singlebanen.

Man kan få lakeret banen i den RAL farve man ønsker.

En singlebane måler 6×20 meter og en doublebane måler 10×20 meter.

Græs

Lige eller krøllede strå. De har hver sine fordele og ulemper.

De lige strå kræver mere vedligeholdelse, fordi sandet flytter sig nemmere rundt på banen og skal derfor fejes på plads oftere. Den tørrer hurtigere hvis der falder dug eller hvis det har regnet. Banen er hurtigere at spille på, så den foretrækkes ofte af de bedre spillere.

Krøllede strå har i de senere år været brugt på WPT, på grund af at det er et langsommere underlag og gør spillet mere publikumsvenligt. De fleste professionelle spillere foretrækker dog de lige strå. De krøllede strå holder mere på sandet, så det kræver mindre vedligeholdelse. Banen tørrer dog langsommere, så hvis det er en udendørs bane, er det noget man skal have med i overvejelserne.

Man kan også få Mondogræs, som har krøllede strå. Her er prisen højere, fordi det er det mærke der anvendes på WPT. Der er dog ikke den store forskel fra dette til andre mærker af krøllede strå. I 2021 er der meget lang leveringstid på Mondo og det kan derfor forsinke en bane en hel del, hvis man ønsker denne type.

Der skal 1.6-3.0 ton sand på en bane, afhængig af hvilken type græs der vælges.

Lys

Hvis man ønsker at afvikle turneringer eller internationale turneringer, er der nogle mindstekrav, som man skal opfylde i forhold til hvor meget lys der skal være på banen. Hvis man ikke sigter så højt, er det egne præferencer i forhold til lys der gælder. Hvor mange projektører skal der være og hvilken styrke. 4 eller 8 projektører og 150 eller 200 watt.

Man kan også vælge om projektørerne skal sidde på banestrukturen eller på stolper udenfor banen.

Glas

Tykkelse på det hærdede glas kan være 10mm eller 12mm. Til panoramabaner vil man altid benytte 12mm, da der ikke er stolper ved hver sektion af glasset. Ved almindelige baner og singlebaner kan man vælge om man vil benytte den ene eller den anden, men 10mm vil normalt være nok hvis det er en indendørs bane og til udendørs anbefaler vi 12mm.

Galvanisering

Til udendørs baner anbefaler vi at man varmgalvaniserer stolperne, så de bedre kan modstå klimaet. Til indendørs baner er det fint med elektrogalvanisering, som er billigere.

Hjørnekapper

Det er muligt at få sit navn på hjørnekapperne på banerne. Navnet skæres ud med laser og der sættes en bagplade på, så navnet fremstår flot.

Fundament

Ved udendørs installation er det vigtigt at der er et stabilt og sikkert fundament. Her kan der lægges fx asfalt eller lignende og der skal være et dræningssystem, så vandet hurtigt føres væk fra banen når det regner.
Der skal være et betonfundament, som har en dybde på minimum 400 mm, så strukturen kan forankres solidt.
Det er vigtigt at overfladen er plan og ikke har buler, huller osv. så det ikke påvirker overfladen af banen.

Andre tilvalg

Der er muligheder for andre tilvalg som bænke ved baner, pointtæller, hylder og knager til at hænge bat m.m. på.

Hvad skal du selv stå for?

Der er nogle ting som vores tilbud ikke inkluderer og du selv skal stå for

  • Banerne sendes med lastbil og man skal selv stå for kran og truck til af aflæsse materialerne
  • Elektriker til at forbinde projektørerne
  • Lift eller rullestillads til opsætning af banerne, som har en arbejdshøjde på minimum 6 meter
  • Bortskaffelse af affald

Padelbaner i Thisted

Billeder af baner og opsætning af baner i Thisted, hvor der findes 1 panoramabane, 2 singlebaner og 4 almindelige Doublebaner. Der er 8 stk. 200 watt projektører og blå krøllet græs med omkring 1.6 ton sand på hver bane.